Primăria Vlăsineşti şi Lacto Solomonescu, alături de sinistraţii din Galaţi

Primăria Vlăsineşti şi Lacto Solomonescu, alături de sinistraţii din Galaţi
La iniţiativa primarului Comunei Vlăsineşti, Lucian Trufin, în comună s-a derulat o acţiune umanitară având ca scop strângerea de ajutoare, constând în produse alimentare (zahăr, ulei, făină, paste, orez ), cereale şi legume, apă potabilă îmbuteliată, produse de igienă corporală, în semn de solidaritate şi sprijin pentru familiile sinistrate din judeţul Galaţi, lovite crâncen de furtunile şi ruperile de nori din perioada 11 – 13 septembrie a.c., familii care au rămas fără adăpost, pierzându-şi agoniseala de-o viaţă.

În acest sens Primăria Vlăsineşti a oferit un punct de colectare publică, situat într-o locaţie din incinta instituţiei, în perioada 13 sept. – 16 sept.2013.

Au răspuns apelului făcut de către primar numeroşi agenţi economici, printre care Grupul de Firme Solomonescu, care a donat 200 de pachete (constând în pungi cu lapte, lapte bătut, urdă dulce, brânză) şi numeroşi oameni cu suflet generos din comună, toţi oferind o mână de ajutor, donând cele necesare, dând astfel, un exemplu de SOLIDARITATE şi PARTENERIAT în interes public dintre administraţia locală și mediul privat.

În total s-a reuşit colectarea a peste 3 tone de produse alimentare şi agricole de primă necesitate.

Pachetele au fost transportate cu ajutorul unui vlăsineştean, în persoana d-lui Burac Dumitru, în ziua de 18.09.2013, direct familiilor sinistrate din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi.

Comunicat de presă







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ” Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
2

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
20

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
336

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...