Primăria va moderniza mai multe locuri de joacă! Vezi în ce cartiere!

Primăria municipiului Botoşani aduce la cunoștința cetățenilor că va începe derularea unui amplu program de modernizare a tuturor locurilor de joacă din oraș.

Executivul Primăriei a alocat în 2014 peste 400.000 lei pentru întreținerea și modernizarea locurilor de joacă existente în municipiul Botoșani, precum și pentru înființarea unor locuri noi, la propunerea cetățenilor, a asociațiilor de proprietari, a copiilor sau a părinților.

În prima etapă s-a făcut inventarierea și evaluarea locurilor și a obiectelor de joacă existente. A doua etapă presupune demararea procedurii de achiziție.

Deși noul loc de joacă amenajat pe terenul fostelor sere din parc se bucură de un succes deosebit, fiind foarte bine primit de copii și părinți, vom continua programul de modernizare a locurilor de joacă din cartiere, venind mai aproape de nevoile tuturor copiilor. În acest sens, anul acesta ne-am propus modernizarea unui număr de peste 10 locuri de joacă, a declarat primarul Ovidiu PORTARIUC.

Printre zonele propuse spre modernizare de Primărie sunt vizate terenurile din: Aleea Constantin Gane, ANL Bucovina, ANL Cișmea, Aleea Parcului, Strada Aprodu Purice, Aleea Pacea.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...