Primaria anunta "razii" pe la salile de sport ale scolilor. Se vor face controale "indiferent de ora si indiferent de locatie"!

Primaria anunta "razii" pe la salile de sport ale scolilor. Se vor face controale "indiferent de ora si indiferent de locatie"!

 FLORIN GHIORGHITA  

Incepand cu aceasta saptamana, municipalitatea va demara controale la salile de sport de la scolile din municipiul Botosani pentru a se vedea daca se respecta orarul si daca banii sunt incasati pe baza de chitanta.

Persoanele imputernicite de Primarie sa faca aceste controale sunt Eugen Turcanu, Sorin Curca si Costica Alboiu.

In cazul in care vor fi gasite nereguli, in sensul lipsei banilor, sumele vor fi imputate paznicilor sau chiar directorilor de scoli, insa reprezentantii Primariei anunta si sanctiuni mult mai dure.

"Aceste persoane vor merge sa faca controale indiferent de ora si indiferent de locatie si va asigur ca nu va fi niciun fel de toleranta fata de absolut nimeni. Daca o scoala spune ca acolo se joaca fotbal pana la ora 1.00 sau 3.00 nu este nicio problema, putem modifica daca trebuie hotararea de Consiliu Local, dar sa existe contracte si sa intre banii in bugetul scolii si sa nu se duca pe ciubucuri sau sa joace pentru o sticla de rachiu sau nu mai stiu eu ce data la paznic. Iar municipalitatea sa platească utilitatile. Daca se va continua asa se poate ajunge si pana la desfacerea unor contracte de munca. Vor fi date si amenzi", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
57

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
240

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...

Expoziție foto-documentară deschisă la Școala Populară de Arte „George Enescu” din Botoșani (Foto)

astăzi, 12:59
57

Acorduri de pian și vioară au animat sala de festivități a Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani, în cadrul unui eveniment care a marcat 69 de ani de la trecerea &ic...