Primaria a prelungit contractul de mentenanta pentru semafoarele din Botosani!

Primaria a prelungit contractul de mentenanta pentru semafoarele din Botosani!

 FLORIN GHIORGHITA  

Serviciul de mentenanta in cele 12 intersectii semaforizate ramane in sarcina firmei ICE Computers, contractul de pe anul trecut, care a costat municipalitatea 50.000 lei, fiind prelungit si anul acesta, pana la mijlocul lunii mai.

De asemenea, semaforul de la intersectia strazii Primaverii cu Octav Onicescu, avariat in urma unui accident rutier, a fost reparat pe banii firmei ICE Computers, valoarea reparatiei urmand sa fie recuperata in circa 7-8 luni.

"Am fost solicitati de catre municipalitate sa reparam semaforul de pe Primaverii, care nu intra sub incidenta contractului avut pana acum cu Primaria. Un astfel de contract s-a semnat marti, noi am reparat astazi semaforul, in care intrase o masina, chiar daca cheltuielile le vom recupera in circa 7-8 luni de la asigurator, care nu este din Romania. Toate celelalte probleme au fost rezolvate, de fiecare data, fara probleme", a precizat Sorin Popovici, director general ICE  Computers.

Totodata, reprezentantul firmei face precizarea ca unele semafoare se afla in garantie de buna executie, serviciu care apartine altei firme, si anume cea care a montat semafoarele.

"Semaforul de la intersectia strazii Primaverii cu strada Octav Onicescu a iesit din garantie la inceputul lunii ianuarie, si am facut contractul de mentenanta care a fost semnat marti, cu firma ICE. Azi a fost si reparat semaforul respectiv, unde au fost niste probleme. De asemenea, am comunicat celor de la ICE Computers sa se ocupe de mententanta tuturor semafoarelor, chiar daca trei dintre ele nu au iesit din perioada de garantie", a spus viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita.

Reprezentantii ICE Computers spun ca cetatenii care intampina dificultati in trafic pricinuite de probleme aparute in functionarea semafoarelor au la dispozitie un numar de telefon – 0374 100 834, solicitarile fiind inregistrate la dispecerat si transmise spre solutionare. 
 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
7

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
27

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
62

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...