Primari scoşi din sărite de directorul Nova Apaserv: „Să nu ne luăm la mişto!”

Primari scoşi din sărite de directorul Nova Apaserv: „Să nu ne luăm la mişto!”
Directorul societăţii Nova Apaserv a fost încolţit, miercuri, de mai mulţi primari din judeţul Botoşani, care i-au reproşat acestuia că îi tratează fără respect.

Aleşii locali au izbucnit în urma unor răspunsuri date de Gabriel Cârlan la o serie de probleme pe care aceştia le-au ridicat, primarii reproşând faptul că se intervine cu mare întârziere la avariile care apar în judeţ, dând exemplul localităţii Răchiţi, unde apa curge pe străzi de câteva săptămâni.

“Dvs. trebuie să colaboraţi cu toţi primarii, să ne respectăm, să nu ne luăm la mişto, că dacă ne luăm de specialitatea mea, vedeţi că sunteţi varză. Trebuie să ne respectăm, să conlucrăm, să găsim soluţii la problemele care, datorită unor specialişti, colegi de ai dvs., s-a ajuns în situaţia aceasta", a spus Voicu Murariu, primarul comunei Vlădeni.

Acesta a făcut comentarii şi vizavi de noua organigramă propusă de conducerea Nova Apaserv, care prevede înfiinţarea a încă un post de director adjunct.

“Rugămintea mea este să veniţi cu detalieri. Cât s-a cheltuit anul trecut pe tot ce a fost compartiment de directori, execuţie, să vedem ce salarii sunt. Posturi de execuţie sunt 432, dar cred că unele sunt numai cu numele, eu am spus de fiecare dată că sunt foarte mulţi care stau degeaba şi prea puţini care lucrează şi de asta s-a ajuns în situaţia ca din decembrie să nu interveniţi la Răchiţi. Să ne respectăm, să nu ne luăm la mişto", a mai spus primarul din Vlădeni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...