Prietenii, șocați de moartea lui Valentin! “Copil frumos, te vom iubi mereu”

Prietenii, șocați de moartea lui Valentin! “Copil frumos, te vom iubi mereu”


Facebook

Vestea morții lui Valentin Mistreanu, adolescentul de 17 ani care s-a accidentat în timp ce înota în piscină, i-a șocat pe cei care l-au cunoscut.

Zeci de prieteni și colegi au lăsat pe contul acestuia de pe Facebook mesaje de condoleanțe.

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Nu meritai sa sfarsesti asa!!! Condoleante familiei, iar tu sa te odihnesti in pace!!!"

“Vali cu toate ca nu am fost in cele mai bune relatii de-a lungul timpului , ceva din mine a tresarit cand am auzit vestea ... Si plange si acum... Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fratioare! Ai plecat prea devreme dintre noi... Nu pot sa vorbesc despre tine la trecut , NU POT! ....."

“Nu pot sa cred,Doamne de ce el? Nu imi vine sa cred,m-ai lasat fara cuvinte.Imi pare nespus de rau. Sa te odihnesti in pace copil frumos ,noi te vom iubi mereu si nu te vom uita. Dumnezeu sa te ierte,Valentin!"

“Nu pot sa cred ca ai plecat dintre noi sa ne spuna cineva ca totul e o gluma,va rog. Sincere condoleante familiei,sa ai grija de noi de acolo de sus"

Odihneste-te in pace , ai fost un baiat foarte bun , nu imi vine sa cred parca ieri ma asteptai cu dulciuri in fata blocului

"Am vrut sa te cunosc asa cum erai tu insa timpul si evenimentele neprevazute nu au permis asta.Vei fi prima persoana pe care imi doresc sa o cunosc atunci cand ne vom revedea!"

“Dumnezeu sa te ierte Valentin toti prietenii tai care suntem aici la spital si te.am asteptat sa iti revii dar din pacate nu ai reusit sa supravietuiesti in lupta cu apa. Dumnezeu sa te ierte", sunt doar cateva dintre mesajele postate pe Facebook.

Cei care l-au cunoscut au postat pe contul adolescentului și fotografii în care acesta zâmbește alături de prieteni. 

Anul trecut, Valentin a concurat pentru titlul de Mister Boboc la Colegiul Național "A.T. Laurian".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...

Inițiativă de suflet a unor eleve de la un colegiu renumit din Botoșani!

astăzi, 11:00

Patru liceene din clasa a X-a de la Colegiul Național „A.T. Laurian” din Botoșani au demarat o acțiune caritabilă, marcând astfel Ziua Mondială a Alimentației, sărbătorită l...

(P) 3 sfaturi de care să ții cont când alegi scaunul de birou

astăzi, 10:48

Scaunul de birou influențează sănătatea, mai ales când stai mai mult de opt ore pe el. Din acest motiv alegerea produsului potrivit este mai mult decât o chestiune de confort. Postura ...