Prezumtivul tată al copilului minorei de 14 ani, din Zlatunoaia, este cercetat de politie!

Prezumtivul tată al copilului minorei de 14 ani, din Zlatunoaia, este cercetat de politie!

Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani

Tânatul in vârsta de 22 de ani, suspectat ca a întreţinut relatii sexuale cu minora de doar 14 ani, din Zlătunoaia, însărcinată in luna a IX-a, este cercetat de către poliţiştii botoşăneni.

Conform celor precizate de oamenii legii, tânarul este acuzat ca a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani!

"Urmare a mediatizării de către mass-media locală şi centrală a cazului unei minore în vârstă de 14 ani, din satul Zlătunoaia, comuna Lunca, judeţul Botoşani, care în cursul zilei de ieri a fost internată la Maternitatea Botoşani cu iminenţă de naştere la termen, precizăm că, încă din data de 12 martie 2009, poliţiştii din comuna Lunca s-au sesizat din oficiu cu privire la minora în cauză, care prezenta semne vizibile de sarcină", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La acea dată, minora a fost prezentată de către poliţişti la Maternitatea Botoşani, ocazie cu care s-a constatat că era însărcinată în luna a VIII-a, fiind pentru prima oară luată în evidenţă în vederea monitorizării sarcinii.

Totodată, au fost declanşate cercetările în vederea identificării suspectului care a întreţinut cu minora relaţii sexuale.

Astfel, faţă de un suspectul în vârstă de 22 ani, consătean al minorei, au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de raport sexual cu o minoră.

Cazul a fost semnalat şi Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, minora fiind consiliată şi evaluată psihologic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
19

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
35

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
45

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...