Preturi mai mici la Polivalenta!

Preturi mai mici la Polivalenta!
Eugen Turcanu, seful Serviciului Public de Administrare Baze Sportive si Zone de Agrement, anunta reducerea tarifelor la Sala Polivalenta, ca urmare a scaderii cheltuielilor la incalzire, dar si dupa o analiza a cheltuielilor cu personalul si intretinerea.

"Unele preturi au coborat si pana la jumatate, lucru benefic pentru miscarea sportiva din Botosani, in general pentru toata comunitatea", a precizat Eugen Turcanu.

La sala de forta, pretul unui bilet este de 10 lei de persoana, iar la abonament 50 lei/luna de persoana (maximum 30 sedinte, a cate doua ore consecutiv).

La tenis de masa, pretul este de 10 lei pe ora/masa de joc, la abonament de 12 ore pe luna, fiind de 96 lei, iar la 24 ore/luna, de 168 lei.

Cluburile sportive pot inchiria sala cu 80 lei ora.

Pentru activitati comerciale, tariful este de 15 lei/zi mp, iar pentru activitati cultural artistice - 100 lei ora.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
5

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
51

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
104

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...