Presupusul fiu al lui Michael Jackson cere test de paternitate

Presupusul fiu al lui Michael Jackson cere test de paternitate
La ceremonia de comemorare a lui Michael Jackson, chiar in primul rand, a stat un tanar care aducea destul de mult cu starul, despre care se crede ca ar fi cel de-al patrulea copil al Regelui Pop.

Tanarul banuit ca ar fi urmasul lui Michael Jackson este Omer Bhatti, in varsta de 25 de ani, care ar fi, conform The Sun, urmarea unei aventuri pe care a avut-o starul in 1984. Chiar Michael Jackson ar fi povestit, in 2004, ca are un fiu rezultat dintr-o aventura de o noapte. Originar din Norvegia, tanarul urmeaza sa faca un test ADN, pentru a afla adevarul. Familia sa din Norvegia a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

La comemorare a stat in primul rand, cu familia

Totusi, Omer, care a parut extrem de indurerat la comemorarea lui Michael, seamana izbitor cu Blanket, fiul cel mic al starului. In plus, el a primit un loc chiar in primul rand, alaturi de familia Jackson, in tip ce staruri de talie internationala au stat in spatele sau.

Conform tabloidului, Omer chiar a locuit la Neverland timp de cativa ani, alaturi de ceilalti copii ai artistului. Exista chiar inregistrari in care apare un copil de 14 ani, cu parul lung, care despacheteaza cadouri primite de Craciun.

Si in 2003, cand Michael Jackson era investigat pentru molestare de minori, asa-zisul Omer se afla la Neverland. El a mai avut o serie de aparitii alaturi de star, asemanarile dintre cei doi fiind izbitoare.

Probleme cu medicamentele, la fel ca Michael

Tabloidul a mai aflat ca, dupa nasterea sa, Michael ar fi trimis la Oslo doi angajati pentru a avea grija de mama sa si de el. Conform publicatiei, Omer si Michael s-au intalnit pentru prima oara in 1996, pe cand Omer avea 12 ani. Inca de pe atunci, baiatul avea reale calitati de dansator, impresionandu-l pe Michael. Se crede ca familia lui Omer a vandut casa din Oslo si s-a mutat la Neverland, in 1997.

De atunci au inceput si aparitiile in public ale celor doi. In 2001, albumul Invincible a fost dedicat unui prieten de-al lui Omer, Hermansen, injunghiat de neo-nazisti la doar 15 ani. In prezent, Omer insusi are probleme cu pastilele, intocmai ca si asa-zisul sau tata. (Ziare.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
130

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
69

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
72

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...