Presiunea socială începe să-și spună cuvântul: Încet, încet, peste 70% din firme vor creşte salariile în acest an

Presiunea socială începe să-și spună cuvântul: Încet, încet, peste 70% din firme vor creşte salariile în acest an

Peste două treimi din companii vor creşte salariile angajaţilor în acest an, arată un studiu realizat de platforma Hipo.ro.

15% din firme prevăd creşteri salariale de peste 10%, pe când 55% dintre acestea susţin că veniturile angajaţilor vor creşte cu mai puţin de 10%.

În parallel însă, circa 29% din companii susţin că nu vor creşte, dar nici nu vor scădea salariile angajaţilor în 2020, scrie Mediafax.ro.

În funcţie de domeniul de activitate şi de nivelul de experienţă, salariile pot varia. Un candidat entry-lever din domeniul business poate avea un salariu de 2.325 de lei iniţial şi poate ajunge la peste 6.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
45

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
201

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
130

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...