Președintele TNL Botoșani candidează pentru o funcție la centru!

Președintele TNL Botoșani candidează pentru o funcție la centru!

 Lucian Diac Milatinovici  

Zeci de tineri liberali botoșăneni iau drumul Capitalei pentru a-și alege o nouă structură de conducere la nivel național.

Sâmbătă, 18 mai 2013, la Romexpo București, începând cu ora 12.00, va avea loc Conferința Națională de Alegeri a Tineretului Liberal, când va fi desemnat prin vot un nou președinte și un nou Birou Permanent Național.

Reprezentativitate va avea și județul Botoșani, prin președintele Organizației Teritoriale TNL, Lucian Diac-Milatinovici, cei doi președinți ai organizațiilor municipale Botoșani și Dorohoi, respectiv Sorin Cornilă și Lucian Topalagă, dar și consilierul municipal Radu Lebădă.

Aceștia vor avea alături o echipă formată din aproximativ 50 de tineri liberali botoșăneni, care își vor susține și propriul candidat în Biroul Permanent Național al TNL. Este vorba despre liderul teritorial TNL, Lucian Diac-Milatinovici, care și-a înaintat candidatura pentru o funcție de membru în structura de conducere la nivel național.

"Consider că rolul tinerilor în politica românească de astăzi este unul fundamental. Ideile tinerilor liberali trebuie susţinute şi concretizate, deoarece în acest fel societatea românească se poate îndrepta în direcţia dorită de noi. Îmi doresc ca toţi tinerii ce împărtăşesc valorile liberale să simtă că împreună formăm echipa câştigătoare a TNL România. Sper ca viitoarea echipă să fie dinamică în acţiune, performantă în rezultate şi loială valorilor liberale", a declarat Lucian Diac-Milatinovici, președintele Organizației Teritoriale a TNL Botoșani.

Mandatul viitorului BPN și al președintelui TNL va fi pe doi ani, pentru desemnarea acestora urmând să-și dea votul un număr de circa 4.000 de tineri liberali din toată țara.

Biroul de presă al TNL Botoșani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
295

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
438

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
569

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...