Președintele PDL Botoșani: “PDL nu se scindează. Eventual se poate produce o exfoliere”

Președintele PDL Botoșani: “PDL nu se scindează. Eventual se poate produce o exfoliere”
Președintele organizației județene a PDL Botoșani, Cătălin Flutur, nu crede că rezultatul alegerilor de la Convenția de sâmbătă va duce la o scindare a partidului.

Flutur a spus că există pe moment supărări în rândul celor care fac parte din rândul susținătorilor candidaților care nu au ieșit peședinte al PDL, dar face un apel la aceștia să dea dovadă de maturitate.

Liderul democrat-liberalilor botoșăneni a mai spus că eventual s-ar putea produce o exfoliere în PDl așa cum a mai fost și în urmă cu câțiva ani, dar cum a mai fost și la alte partide.

“Au fost trei moțiuni la convenție și cred că am dovedit încă o dată că este un partid mai mult decât viu. Nu am avut chestii preaaranjate, să câștige cineva cu 80 sau cu 99%. A fost o confruntare de idei. Moțiunea înseamnă un cumul de idei exprimate într-un anume fel. Eu sunt cel care indiferent care ar fi fost câștigătorul moțiunii nu aș fi avut nimic de comentat. Cred că pentru mulți este o supărare de moment peste care vor trece. Atunci când susții pe cineva și nu iese persoana respectivă există o supărare, dar fac apel să fie maturi și să vadă excat care este rezultatul, ecuația jocului, și să vadă fiecare ce are de făcute viitor", a spus Cătălin Flutur.

Flutur l-a susținut pe Vasile Blaga pentru șefia partidului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...