Președintele Consiliului Județean și-a trimis corpul de control la Spitalul Mavromati!

Președintele Consiliului Județean și-a trimis corpul de control la Spitalul Mavromati!
Șefii Consiliului Județean caută vinovați pentru ceea ce s-a întâmplat cu contractul cu Sanomed. Contractul a fost unul de asociatiune intre Spitalul Judetean si firma respectiva, fiind privatizat laboratorul de analize al spitalului, in luna ianuarie 2010, pe vremea cand la conducerea unitatii spitalicesti se afla Cornel Enache.

Cum intre timp contractul a fost reziliat, firma privata a dat in judecata Spitalul Judetean, hotararile care vin de la instanta fiind in defavoarea unitatii spitalicesti.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, și-a trimis corpul de control la Spitalul Județean și susține că, dacă se va dovedi că sunt persoane care se fac vinovate de situația creată, acestea vor trebui să răspundă.

“Este un contract cu Sanomed-ul vechi, dar instanța începe să vină cu niște hotărâri definitive și să oblige unitatea medicală la plata unor sume. Cei de la spital mi-au cerut să trimit corpul de control, vreau o informare foarte clară, o să am un punct de vedere pe care o să mi-l facă corpul de control de la partea juridică, iar dacă constatăm că sunt și persoane responsabile vizavi de ce s-a întâmplat cu contractul, de modul lui de derulare, de ducere la îndeplinire sau neducere la îndeplinire atunci vom acționa în consecință. Să vedem dacă sunt anumite persoane care se fac responsabile", a spus Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta