Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a prezentat realizările din primele şase luni de mandat. Vezi raportul

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a prezentat realizările din primele şase luni de mandat. Vezi raportul
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a prezentat consilierilor judeţeni raportul său de activitate din perioada iunie-decembrie 2012, în care a menţionat principalele sale realizări de când a ajuns la conducerea Consiliului Judeţean.

Florin Ţurcanu face referire în raportul de activitate la proiectele începute de Mihai Ţâbuleac şi pe care a reuşit să le continue, prin atragerea de noi fonduri, fiind vorba, în principal, de proiecte privind reabilitări şi modernizări de drumuri judeţene şi comunale sau de alimentare cu apă.

În raport, se face referire şi la contractele care s-au încheiat în urma licitaţiilor organizate la nivelul Consiliului Judeţean, dar şi despre controalele şi auditurile care s-au făcut la instituţiile subordonate Consiliului Judeţean.

Preşedintele Consiliului Judeţean a expus în proiect şi demersurile pe care le-a făcut pentru construcţia depozitului ecologic de la Victoria, dar şi despre demersurile făcute în vederea obţinerii finanţării pentru reabilitarea şi modernizarea mai multor drumuri de interes judeţean.

În raport, preşedintele Consiliului Judeţean menţionează şi întâlnirile pe care le-a avut cu diverşi ambasadori, iar una dintr realizări este şi finanţarea mai multor festivaluri care s-au desfăşurat în judeţ.

Vezi Raportul de activitate al preşedintelui Consiliului Judeţean

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
63

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
742

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
225

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...