Președintele Consiliului Județean, despre societatea Parc Industrial: "Este și varianta de închidere a activității"

Funcționarea societății Parc Industrial, din subordinea Consiliului Județean, stă sub semnul întrebării la această dată, după ce directorul, Costel Țugui, și-a înaintat demisia. În plus, la această societate nici Consiliu de Administrație nu mai este.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a precizat că soarta acestei societăți depinde în mare măsură de transferul terenului de la Bucecea, în vederea înaintării documentației pentru un parc industrial.

“Astăzi administratorul județului se deplasează la Bucecea să discute cu domnul primar pentru că suntem strict legați și de termenul la care ne pune la dispoziție terenul. Trebuie să ne mai dea 1,3 hectare, 3,7 fiind deja predate. Am un referat făcut de domnul secretar al județului, ne întrunim într-o comisie ca să analizăm. Fie continuăm, dacă nu, este și varianta de închidere a activtății. Trebuie să iei niște măsuri care țin și de o realitate. Au fost niște decizii luate, s-a dovedit că nu toate au fost cele mai viabile", a declarat președintele Consiliului Județean.

Cu această societate s-au cheltuit până acum circa 400.000 de lei, constând în capitalul social și investiția de la Uvertura Mall, unde a fost deschisă o piață agroalimentară.

Societatea Parc Industrial a fost înființată pe vremea fostului președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu. O altă societate înființată  tot în acea perioadă și-a încetat deja activitatea, fiind vorba de EcoSal.

 

Spune-ne opinia ta