Preşedintele CJAS Botoşani, demis din funcţie!

Preşedintele CJAS Botoşani, demis din funcţie!
Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Botoşani, Costel Lupaşcu, a fost demis, miercuri, din funcţie în baza unui ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Acest ordin se aplică tuturor celor 43 de preşedinţi ai Caselor de Asigurări de Sănătate din ţară.

Potrivit reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, au fost modificaţi indicatorii de performanţă pe care trebuie să-i îndeplinească un preşedinte, iar un ordin al preşedintelui Casei, publicat în Monitorul Oficial al României marţi, 29 septembrie, prevede că dacă aceşti indicatori sunt schimbaţi în proporţie de peste 50%, contractele de management încetează.

“Aceşti indicatori s-au modificat în funcţie de proiectele şi obiectivele pe care le are în prezent Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Toate contractele de management ale preşedinţilor Caselor Judeţene au încetat şi vor fi numiţi interimari, iar funcţia de preşedinte se va ocupa în urma unui concurs", a declarat, pentru Stiri.botosani, Mihaela Tănase, purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. 

Costel Lupaşcu se află în concediu, acesta având duminică nunta. Se pare că Lupaşcu va conduce în continuare instituţia, ca interimar, până la organizarea concursului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
16

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...