Preşedintele CJ: "Proiectul privind schimbarea vicepreşedinţilor nu are şanse"

Preşedintele CJ: "Proiectul privind schimbarea vicepreşedinţilor nu are şanse"
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că proiectul de hotărâre privind schimbarea celor doi vicepreşedinţi nu are şanse să fie aprobat pentru că are doar 14 semnături.

Potrivit lui Florin Ţurcanu, proiectul are nevoie de 17 semnături. Deşi iniţial proiectul avea semnăturile a 16 consilieri judeţeni, Petre Tupiluş şi-a retras semnătura, iar semnătura lui Ionel Tacu este indescifrabilă.

"Proiectul va fi pus în discuţie în termen de 30 de zile şi se va lua decizia în conformitate cu prevederile legale. Nu cred că are şanse să treacă", a precizat Florin Ţurcanu.

Preşedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, a declarat că mai sunt patru consilieri care nu au semnat proiectul, dar care îl vor susţine la vot.

Propunerile social-democraţilor pentru funcţiile de vicepreşedinţi sunt Dorin Ciuştea şi Dumitru Zmău.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
413

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
549

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
667

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...