Preşedintele CJ o ameninţă pe Doina Federovici cu plângere penală!

  Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, va trebui să se prezinte în data de 13 mai în faţa faţa membrilor Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru a da explicaţii după plângerea pe care i-a făcut-o senatorul Doina Federovici.

 Parlamentarul a făcut o sesizare prin care îl acuză pe şeful CJ de discriminare, spunând că anumite declaraţii făcute de acesta au denigrat-o.

“Dacă merg o să mă apăr singur, dacă nu voi reuşi, voi trimite avocatul cu apărarea pe care o construiesc. Voi merge cu argumente cu privire la declaraţiile făcute în public. Eu nu am făcut niciodată vorbire de ea. Eu am spus că nu am crescut în politică făcând ochi dulci la doamne sau la domni. La mine m-am referit, nu la ea, a spus Florin Ţurcanu.

În cazul în care va fi găsit nevinovat, Ţurcanu aşteaptă scuze de la Doina Federovici, în caz contrar îi va face şi el plângere.

“Aştept să se termine şi după aceea o să mă ocup şi eu de ceea ce se ocupă domnia ei. E a venit la mine să facă trafic de influenţă, nu eu la ea. Îi voi face plângere penală pentru trafic de influenţă, pentru abuz în serviciu. Dacă ea tot face, eu ce să fac? Aştept să văd cum clarific cu discriminarea. Dacă Consiliul îmi dă câştig de cauză, îi cer eu domniei sale să îşi ceară scuze. Dacă nu îşi cere scuze, atunci o să folosesc şi eu pârghiile pe care le am. Deocamdată vreu să merg să mă apăr la Discriminare, a menţionat Ţurcanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...

Pas cu pas spre viitor: Daruri pentru elevii din două sate botoșănene!

astăzi, 15:15

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, începând cu anul 2015, este derulat Proiectul de sprijin al elevilor din satele Tocileni ș...

Mașini ridicate în Botoșani și șoferi sancționați de polițiștii locali! (Foto)

astăzi, 14:40

Polițiștii locali botoșăneni, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale, privind circulația pe drumuri...