Președintele CJ își cere scuze față de toți cetățenii din județ pentru disconfortul creat din cauza zăpezii

Președintele CJ își cere scuze față de toți cetățenii din județ pentru disconfortul creat din cauza zăpezii
Având în vedere cantitățile masive de zăpadă căzute pe teritoriul județului Botoșani, Consiliul Județean Botoșani prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri face eforturi deosebite pentru a reda circulației toate drumurile județene aflate în administrarea sa.

În acest sens, s-a acționat cu utilaje și materiale antiderapant încă din data de 6 decembrie, iar din data de 9 decembrie, s-a lucrat în schimburi de zi și de noapte. Un număr de 58 de utilaje, din care 26 de utilaje închiriate în regim de urgență, conform Ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, acționează permanent pentru fluidizarea traficului pe drumurile județene.

Menționăm că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, stratul de zăpadă a atins înălțimi de până la 3,5 metri, format din substraturi de zăpadă înghețată și tasată, ceea ce îngreunează înaintarea utilajelor. Chiar în aceste condiții, din totalul de 650,745 km de drumuri județene administrate de DJDP, un număr de 475,250 km au fost deszăpeziți, iar pe celelalte drumuri se lucrează.

Situația este permanent monitorizată de vicepreședintele Gheorghe Sorescu, de administratorul public, Radu Judele, precum și de consilierul personal, Cârnu Ionuț, care se deplasează în județ în zonele dificile și care se preocupă de suplimentarea numărului de utilaje pentru deszăpezire.

Președintele CJ Botoșani, Florin Țurcanu, își cere scuze față de toți cetățenii din județ pentru disconfortul creat din cauza zăpezii și îi asigură că depune în continuare eforturi deosebite pentru a veni în ajutorul lor.

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
169

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...