Președintele CJ a mers împreună cu soția la Londra

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a mers însoțit de soție la Londra.

Șeful CJ a precizat că deputatul Roxana Anușcă Țurcanu și-a plătit toate cheltuielile aferente deplasării și consideră că era normal să își ia și partenera în această călătorie, dat fiind că au avut la dispoziție și puțin timp liber de care au profitat pentru a vizita câteva obiective turistice.

“Era normal să o iau. Și-a plătit singură biletul. Are factură, chitanță. Nu are voie Consiliul Județean să plătească biletul altuia. CJ a plătit biletul lui Sorescu, al lui Judele", a spus șeful CJ.

Florin Țurcanu a spus că în Londra este mult mai multă libertate ca la noi și a observat că nu prea sunt polițiști pe stradă.

“Am vizitat tot ce se putea vizita în Londra. Am văzut foarte multă libertate, lume relaxată, nu am văzut atât de mulți polițiști ca la noi. Am auzit o singură ambulanță în două-trei zile cât am umblat pe acolo", a spus Florin Țurcanu.

Președintele CJ a fost la Londra pentru a semna contractul de împrumut cu BERD-ul.

Din delegație au făcut parte și Gheorghe Sorescu, vicepreședintele CJ, Radu Judele, administratorul public al județului, Gabriel Cârlan, directorul Nova Apaserv, Magda Didii, directorul economic al CJ, Marcel Bejenaru, secretarul județului, și Sorin Clim, directorul DJDP.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...