Președinte Consiliului Județean trimite auditul la societatea Parc Industrial

De la jumătatea acestei luni, societatea Parc Industrial, din subordinea Consiliului Județean, rămâne fără director, după ce Costel Țugui și-a dat demisia.

Președintele Consiliului Județean va trimite auditul la această societate, dar și la EcoSal care este în procedura de dizolvare.

Gheorghe Sorescu a precizat că se va face o informare în ceea ce privește situațiile financiare de la cele două societăți și în plenul Consiliului Județean, iar ulterior se va decide dacă activitatea va mai continua la Parc Industrial.

“Va fi o Adunarea Generală a Acționarilor care va analiza situația. Au fost și niște solicitări ale Curții de Conturi să vedem cum stau lucrurile. Eu voi trimite auditul la cele două societăți pentru că situațiile financiare evident că nu sunt pe profit, la Parc Industrial au mai avut activitatea, dar la EcoSal nu a fost niciun fel de activitate. Să vedem dacă sunt în Consiliul de Administrație sau chiar pe partea de directori persoane care se fac responsabile. Vom informa și partea deliberatică, în speță Consiliul Județean", a spus Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...