Prescolarii de la Gradinita nr. 24 vor ramane in cladirea de pe strada M. Kogalniceanu! FOTO, VIDEO

Parintii care au copii la Gradinita Nr. 24, impreuna cu primarul Ovidiu Portariuc, alaturi de cativa consilieri locali si un reprezentant al Luminitei Mihalachi, sotia patronului de la Victor Construct, s-au intalnit, luni dupa-amiaza, in sala de sedinte a Consiliului Local.

Dupa doar 10 minute acestia au ajuns la un numitor comun. Gradinita Nr. 24 nu va fi mutata la Scoala Nr. 16 timp de un an de zile si asta pentru ca proprietara cladirii de pe strada Mihail Kogalniceanu a redus chiria, de la 2.000 de euro pe luna, cat ceruse initial, la 1.500 de euro. 

Parintii, care au venit la intalnire insotiti de copii, au plecat multumiti pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa mearga pana la Scoala Nr. 16.

Solutia este tot una provizorie, pentru ca Luminita Mihalachi vrea sa faca acolo o gradinita privata, incepand cu anul viitor.

"S-a rezolvat problema, in urma discutiilor cu reprezentantul proprietarului. S-a ajuns la o varianta favorabila. Comisia de negociere a fost de acord cu suma propusa, de 1.500 de euro. Vom convoca de urgenta Consiliul Local pentru o hotarare de Consiliu Local, ca sa prelungim contractul cu inca un an de zile. Este o varianta care satisface toate cerintele. Pentru la anul ei vor sa faca acolo o gradinita privata. Vom gasi o varianta, poate achizitia unui imobil", a declarat Ovidiu Portariuc.
 













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...