Presa străină a urmărit cazul Mădălinei Manole

Presa străină a urmărit cazul Mădălinei Manole
Presa din Statele Unite, Australia şi chiar din Taiwan a urmărit cazul morţii Mădălinei Manole. Neobişnuita moarte a artistei românce Mădălina Manole nu a rămas fără ecou în presa internaţională.

Associated Press a transmis mai multe ştiri, care au fost preluate de ziare şi de televiziuni. Msnbc, Miami Herald, The Seattle Times, CBS, Washington Examiner şi multe alte publicaţii au difuzat în fiecare zi ştiri despre rezultateale anchetei şi despre înmormântare. Presa a vorbit despre sinuciderea cu Furadan chiar în ziua aniversării  şi despre faptul că Biserica Ortodoxă Română a refuzat să-i facă o înmormântare normală Mădălinei Manole.

De cealaltă parte a globului, drama artistei românce a fost relatată de The Sydney Morning Herald, iar Taiwan News Online a urmărit cazul îndeaproape, conform realitatea.net.

"Mădălina Manole a murit când prietenii se pregăteau să-i cânte Mulţi Ani Trăiască, ceea ce este un izvor de întrebări. Unii psihologi consideră că aniversarea poate implica luarea celor mai neobişnuite hotărâri, iar motivul să fie umbrit de decizii emoţionale, dar ar putea perpspectiva unei noi aniversări să aibă o influenţă atât de mare, încât să o determine să se sinucidă?", s-au întrebat jurnaliştii de la The Brilliant Stories.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
98

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
377

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...