PREMIILE "HARTANCUI" 2010

PREMIILE "HARTANCUI" 2010
Pentru ca unora li se pare, din motive de neimaginat, extrem de importanta, vom incepe cu

P O L I T I C A

1. De bine : Nu se acorda
2. Restul:

Premiul "Independent cu cine vreau" se acorda senatorului (or something) Campanu, pentru merite deosebite in lupta impotriva stabilitatii de partid.

Premiul "Apa minerala" – Se acorda aceluiasi Liviu Campanu, pentru declaratia din iunie, despre inundatiile din Dorohoi "inundatii au mai fost..."

Premiul "Cea mai iubita dintre functii": Se acorda vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani. Nu putem da si nume, ele se schimba foarte des.

Mentiune: si pentru subprefect, cam aceeasi magareatza.

Premiul "Acuzatii grave" se acorda, in grup, celor de la PSD Botosani, pentru relaxantele conferinte de presa saptamanale.

Premiul "O aia creatza" se acorda dep. Florin Turcanu, pentru activitatea prodigioasa in domeniul agro-zoo-politic.

Mentiunea "Iutubu de aur" – aceluiasi cetatean, care ocupa prin forta mintii din interiorul capului, exprimata pe gura, jumatate din serverele youtube.com

Premiul "Votez, deci exist" se acorda parlamentarilor PDL, pentru modul cum au votat, in interesul cetateanului, anul acesta in parlament.

Premiul "Daca voi nu-l vreti, noi il luam", se acorda UNPR Botosani, pentru alegerea unui presedinte local cu nume de rezonanta nationala

Premiul "Add me" se acorda filialei Partidului Conservator, pentru intreaga activitate (pe Facebook)


A D M I N I S T R A T I E

1. De bine:

Premiul "Habemus Buhai" se acorda primarului mun. Dorohoi, pentru modul admirabil in care a gestionat situatia disperata de dupa inundatiile din iunie.

Premiul "Of, concediul meu" se acorda prefectului Cristian Roman, pentru modul original si de nedorit in care si-a petrecut concediul din luna iunie.

2. Restul:

Premiul "Orasul verde-pamantiu" se acorda Primariei mun. Botosani, pentru modul in care de ani de zile gestioneaza constructia de santuri si inaltarea de gropi.


S P O R T

1. De bine:

Premiul "Get it on the floor" se acorda domnului Alin Alexuc, pentru modul in care a fost deasupra (aproape) tuturor in competitii.

Premiul "Totul se ridica" se acorda d-rei Andreea Aanei, pentru toate greutatile intampinate si ridicate de-a lungul anului.

Premiul "Ai venit pe strada mea" se acorda AEM Design Racing Team, pentru participarea la competitia internationala Romanian SuperBike, in pofida sprijinului financiar inexistent.

Premiul "Plasa din ochii mei" se acorda echipei Pro Volei Botosani, pentru promovarea, in premiera pentru Botosani, in Liga I

Premiul "Singur impotriva tuturor" se acorda domnului Ionut Matei, atacant FC Botosani, pentru ca a reusit sa arate ca se poate juca si fotbal pe-aici…

2. Restul:

Premiul "Elisabeta Lipa" – se acorda domnului Berthold Vasuica, cel care s-a dovedit a fi la fel de prezent in jocul echipei ProVolei, precum aerul conditionat in Sala Polivalenta

Premiul "Speranta moare ultima" se acorda domnului Marius Matei, pentru modul in care a reusit sa re-debuteze la Botosani pentru a 4-5-a oara

Premiul "Fara cap, sunt doar picioare" se acorda echipei Bucovina Rogojesti, pentru mangaierile apasate acordate arbitrului Branza Jr.


M E D I A

1.De bine :

Premiul "Sa fie, ca n-o fi degeaba" se acorda TV Romania Ta si Adevarul Holding, pentru frecventele radio-TV obtinute si nepuse (inca) in functiune.

Premiul "Despre voi, de la noi" se acorda botosaneni.ro, pentru modul in care a reusit sa faca,in premiera si fara concurenta, presa de monden in Botosani.

2. Restul

Premiul "Usurel, sa nu cada efectele" se acorda intregii mass-media din Botosani, pentru modul in care au reusit sa danseze pe langa jurnalism, in cautarea fursecurilor.

Premiul "Informatia de-asteapta" se acorda Tele’M Botosani, pentru ilustrarea cu imagini a ziarelor de ieri.

Premiul "Contez, deci exist" – se acorda cotidianului Monitorul de Botosani, pentru ca inca mai exista

Premiul "Ieftin si degeaba" se acorda Adevarul de Botosani, pentru tehnica de copy-paste


Trofeul "HartanCui – Drumurile noastre? Poate…"

este castigat in acest an, pe deplin merit si fara drept de apel de catre toate autoritatile locale (prefect, presedinte CJ, parlamentari "pentru marea UE luata in chestiunea drumului Botosani- Tg. Frumos si a celui Botosani – Suceava".

 

SURSA: hartancui.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
10

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
32

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
37

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...