Premii consistente pentru câștigătoarele concursului de Miss de la Summer Fest

Premii consistente pentru câștigătoarele concursului de Miss de la Summer Fest
14 tinere din municipiul Botoșani vor concura în acest an la concursul de Miss organizat în cadrul Summer Fest. Premiile oferite de organizatori, dar și de sponsori, vor fi consistente.

Câştigătoarea titlului de Miss va beneficia de un premiu în bani în valoare de 1.500 lei, însă vor fi şi agenţi economici care vor acorda premii.

Concursul va avea loc vineri, 30 august, la ora 20.00.

"Toate concurentele vor primi o atenţie din partea Primăriei, vor fi agenţi economici care vor sponsoriza cu produse. Un magazin de bijuterii vrea să ofere un premiu destul de substanţial", a declarat Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...