Premierul Victor Ponta, amenintat de Mircea Badea

Premierul Victor Ponta, amenintat de Mircea Badea
Supararea lui Badea: "Ma duc in birou la Ponta, dau usa de perete, il iau de guler, il tarasc, il scot si il dau afara".

Realizatorul TV Mircea Badea a declarat miercuri, in cadrul emisiunii "In gura presei", ca il va scoate pe premierul Victor Ponta de guler din Palatul Victoria si il va da afara din Guvern.

Motivul supararii lui Mircea Badea este o stire conform careia Victor Ponta ar urma s-o numeasca pe Laura Codruta Kovesi drept procuror-sef al DNA.

"Deci eu ma ridic, plec din emisiune, ma duc in Piata Victoriei, ma dezbrac, imi pun penele si ma duc la poarta Guvernului. Deschide, sunt eu, cetateanul! Ii dau la o parte pe aia de la SPP, ma duc in birou la Ponta, dau usa de perete, il iau de guler, il tarasc, il scot si il dau afara. Deci il dau afara, eu. Deci daca domnul Ponta va ajunge in situatia s-o numeasca pe Kovesi la DNA, are o singura solutie: sa cada, el si Guvernul lui", a zis Badea, gesticuland larg.

"Daca tu esti Ponta Victor si ai ajuns premierul Romaniei catarandu-te pe 7,4 milioane de voturi si n-ai fost in stare sa-l dai jos pe `perdeluta` (n.r. Traian Basescu), dar esti obligat sa o numesti pe Kovesi, exista o singura solutie: sa demisionezi", a incheiat Badea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
27

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
110

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
115

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...