Pregatiri pentru Targul de produse traditionale

Pregatiri pentru Targul de produse traditionale

EUGEN TURCANU

Municipalitatea a inceput pregatirile pentru Targul Traditional, care va fi organizat pe Pietonalul Unirii in perioada 17-23 decembrie. Eugen Turcanu, directorul Serviciului de Administrare Baze Sportive si Zone de Agrement, a precizat ca municipalitatea dispune de suficiente corturi pentru toti producatorii.

"Am montat azi 10 corturi, iar maine vom mai monta alte 7, pentru mesterii populari. Acestea din urma sunt puse la dispozitie de Centrul de Creatie si Conservare", a declarat Eugen Turcanu.
 
Patru dintre firmele participante la targ au refuzat corturile puse la dispozitie de Primaria Botosani. "Sunt 3-4 firme care au vrut sa vina cu standurile lor", a spus Turcanu. Acesta a mai precizat ca, daca va fi cazul, municipalitatea mai are in stoc suficiente corturi pentru toti producatorii.

Acest eveniment este organizat pentru prima data la Botosani, iar primarul municipiului Catalin Flutur, a declarat ca ar vrea ca Targul Traditional sa se repete la un anumit interval de timp. "Am vrea ca acest targ sa se repete periodic, poate chiar lunar", spunea Catalin Flutur in cadrul unei conferinte de presa. Maine va fi montata si scena pe care vor interpreta artisti locali, iar aceasta nu va mai fi demontata decat dupa Revelion.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ” Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
15

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
21

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
348

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...