Pregătire privind tactica polițienească și tragerea cu arma pentru zeci de elevi ai școlilor de poliție veniți în practică la Botoșani! (foto)

Pregătire privind tactica polițienească și tragerea cu arma pentru zeci de elevi ai școlilor de poliție veniți în practică la Botoșani! (foto)

Începând cu data de 1 iulie 2024, până pe data de 30 august 2024, 22 de elevi ai Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, efectuează modulul II al stagiului de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Aceștia își vor desfășura stagiul la structurile de ordine publică din cadrul polițiilor municipale și orășenești, secțiilor de poliție rurală precum și la posturile de poliție comunală, având posibilitatea să-și pună în valoare cunoștințele acumulate la orele de curs.

Astăzi, 5 iulie 2024, elevii au participat sub coordonarea specialiștilor din cadrul Biroului de Pregătire Profesională și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Botoșani la o instruire privind tactica polițienească și tragere cu armamentul din dotare, în vederea deprinderilor tactice, astfel încât să fie cât mai eficienți în diferitele situații cu care se vor confrunta în calitate de oameni ai legii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății: Un pacient rănit la Dedeman va fi externat în câteva zile din Spitalul ”Sf. Spiridon” Iași

astăzi, 14:06
44

Evoluţia tuturor pacienţilor răniţi şi cu arsuri în urma exploziei produse în urmă cu o lună la magazinul Dedeman din Botoşani a fost favorabilă, a anunţat astăzi Ministerul Să...

Studentă grav rănită într-un accident cu ATV-ul: Botoșăneanca are mare nevoie de sânge! (foto)

astăzi, 13:44
521

Tânăra pentru care rudele au făcut un apel pe site-urile de socializare pentru donare de sânge a ajuns la spital după ce a avut un accident cu ATV-ul.Iulia Cantolariu se afla î...

Un tată disperat luptă pentru viața fiului său abia venit pe lume!

astăzi, 13:00
272

Ionuț Pădurariu, originar din comuna Păltiniș, județul Botoșani, spune că David a fost așteptat cu nerăbdare. ”Prima lună de după naștere totul a fost foarte bine, apoi ceva s-a schi...