Prefectul nu mai atacă a doua Hotărâre prin care viceprimarul Andrei a fost schimbat

  Instituţia Prefectului nu va mai ataca la instanţa de contencios administrativ cea de-a doua Hotărâre prin care viceprimarul Cosmin Andrei a fost schimbat din funcţie şi nici cea prin care Eugen Ţurcanu a fost ales noul viceprimar.

 Prefectul Costică Macaleţi a precizat că a fost atacată o dată Hotărârea, cea adoptată la şedinţa precedentă când s-a schimbat viceprimarul, iar acum se aşteaptă decizia instanţei şi crede că cei de la PNL şi PDL s-au grăbit cu adoptarea celei de-a doua Hotărâri.

“Eu am atacat o dată hotărârea, pe aceeaşi speţă, şi aştept să se pronunţe instanţa. Cine crede că prima hotărâre a fost revocată...Ei în şedinţa de Consiliu Local nu au făcut revocarea atacului nostru în contencios administrativ. Eu nu mai atac încă o dată pe acceaşi speţă", a declarat prefectul Costică Macaleţi.

Cât priveşte gestul lui Eugen Ţurcanu de a veni cu o masă şi un scaun pe post de birou în faţa primăriei, prefectul a spus: “A forţat un pic nota pentru că nu a primit de la secretarul primăriei vreun document în care să se spună că eşti de azi sau mâine viceprimar. Trebuie să ne păstrăm decenţa şi să vedem ce spun regulile".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...