Prefectul judeţului, felicitat de ziua numelui

Prefectul judeţului, felicitat de ziua numelui
Prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi, este unul dintre botoşănenii care îşi serbează, astăzi, ziua numelui. El a venit de dimineaţă la birou, primii care l-au felicitat fiind angajaţii din cadrul Instituţiei Prefectului.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost felicitata la telefon şi de ministrul afacerilor afacerilor interne, dar şi de şefi din cadrul ministerului.

Mai multţi directori de instituţii din Botoşani au venit la biroul prefectului pentru a-l felicita şi a-i aduce flori. Costică Macaleţi i-a servit pe oaspeţi cu tort.

“Astăzi este o zi minunată, o zi specială pentru mine. Le doresc celor care serbează onomastica de Constantin şi Elena “La mulţi ani", să fie sănătoşi şi să ne anime gândul bun. Soţia mea este la Târgu Mureş, poate reuşesc să ajung la ea pentru a sărbători în familie", a spus prefectul Costică Macaleţi.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
127

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
44

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
449

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...