Prefectul de Mures: In urmatorii 50 de ani vom fi dominati de rromi. CUM COMENTEZI?

Prefectul de Mures: In urmatorii 50 de ani vom fi dominati de rromi. CUM COMENTEZI?
Prefectul de Mures, Marius Pascan, a avertizat, joi, romanii ca Romania are un spor natural negativ si ca in aceste conditii in urmatorii 50 de ani vom fi dominati de etnia rroma.

"Tineti cont ca Romania are un spor demografic negativ, tineti cont ca predictiile legate de demografie demonstreaza ca, in urmatorii 50 de ani, si romanii, si maghiarii vor ajunge minoritari pe aceste meleaguri, vom fi dominati de etnia rroma", a declarata Pascan la o ceremonie la Palatul Culturii, despre o Romanie "gregara, volubila in exces", arata Cotidianul, citand Mediafax.

Acesta a mai vorbit in discursul sau despre o tara in care "parca nu mai avem mize fundamentale", dar si despre oameni care nu exista "decat ca sabloane, mimetic, robotizat".

O alta nemultumire a prefectului este faptul ca in judetul sau sute de hectare de teren au fost cumparate de firme mixte romano-arabe, dar si ca acest lucru se intampla in toata tara, mentionand ca in acest fel romanii vor ajunge sa nu mai fie proprietari pe terenurile din tara.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
136

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...