Prefectul de Botosani cere sprijinul sefilor de partide cu privire la starea de incompatibilitate a directorilor de deconcentrate!

Prefectul de Botosani cere sprijinul sefilor de partide cu privire la starea de incompatibilitate a directorilor de deconcentrate!

 CRISTIAN ROMAN  

Prefectul judetului Botosani le-a solicitat sefilor PD-L si PSD sa intervina pentru clarificarea situatiilor directorilor de institutii deconcentrate botosanene.

Constatand ca adresele directorilor de institutii, cu privire la starea de incompatibilitate cu functia detinuta, nu ajung la Prefectura, Cristian Roman, prefectul judetului Botosani, a sesizat presedintii celor doua partide politice cu privire la situatia creata.

"Pana la sesizarea ANI si pana la sesizarea autoritatilor, corect este, pentru ca acesti oameni au fost pusi politic, sa sesizez presedintii celor doua partide politice asupra raspunsurilor primite sau neprimite de la doamnele si domnii directori. Aşadar, saptamana trecuta am inaintat doua adrese celor doi presedinti, respectiv al PDL-ului, domnul Catalin Flutur, si al PSD-ului, domnului senator Gheorghe Marcu", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Cei doi presedinti de partid si-au aratat sprijinul fata de prefect, precizand ca vor face toate demersurile necesare pentru ca toti directorii sa intre in legalitate.

"Ei chiar mi-au multumit pentru acest demers, spunand ca vor face ei demersuri pentru intreruperea starii de incompatibiliate acolo unde se pune aceasta problema. Asa este corect pentru ca, la randul lor, dupa ce au fost nominalizati, nominalizarile au fost trimise mie, deci e normal sa fie instiintati asupra unor stari de incertitudine din punct de vedere al legii", a spus prefectul judetului Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
522

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
213

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...