Prefectul Cristian Roman catre primari: “Va rog ca in urmatoarele doua luni sa nu va raniti intre dumneavoastra, in asa fel incat lucrurile sa nu mai poata fi indreptate”

Prefectul Cristian Roman catre primari: “Va rog ca in urmatoarele doua luni sa nu va raniti intre dumneavoastra, in asa fel incat lucrurile sa nu mai poata fi indreptate”
Prefectul Cristian Roman le-a cerut primarilor, prezenti astazi la sedinta de instuire pentru alegeri, ca in cele doua luni cat au mai ramas pana la alegerile locale sa isi duca la indeplinire atributiunile pe care le au si sa nu uite ca au fost alesi de cetateni sa ii reprezinte.

“Urmeaza doua luni de razboi. O sa va rog pe dumneavoastra, ca primari, administratia trebuie sa isi continue activitatea in aceasta perioada, nu uitati ca fie ca e perioada electorala sau nu, noi avem aceleasi indatoriri fata de cetatenii care ne-au trimis sa ii reprezentam. O sa va rog sa dati dovada de intelepciune, echilibru, decenta si de bun simt. O sa va rog ca in urmatoarele doua luni sa nu va raniti intre dumneavoastra in asa fel incat lucrurile sa nu mai poata fi indreptate, incat ranile sa nu mai poata fi acoperite. Am din pacate doua exemple, Corlateni si Manoleasa, unde consider ca neaprobarea bugetelor, reclamatii incontinuu de la organele abilitate sa verifice, nu face bine comunitatilor pe care le reprezinta si doresc ca aceste lucruri sa nu se repete. Haideti sa dam cu totii dovada de maturitate", a spus prefectul Cristian Roman.

Prefectul le-a multumit primarilor pentru colaborare.

"Eu am mare incredere in dumneavoastra. Majoritatea sunteti la al doilea mandat, al treilea, poate si al patrulea si din acest punct de vedere, vreau sa va multumesc, fara niciun fel de rezerva, pentru tot ceea ce ati facut pentru cetatenii comunitatilor dumneavoastra", a mai spus prefectul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
108

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
112

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
160

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...