Prefectul Adrian Constantinescu, prezent in mai multe scoli la deschiderea anului scolar

Prefectul Adrian Constantinescu, prezent in mai multe scoli la deschiderea anului scolar
Reprezentantul Guvernului în teritoriu şi-a programat să facă urări de nou an şcolar în trei instituţii de învăţământ, fiecare cu specificul său, pentru a fi informat asupra problemelor şi modului în care se dă startul.

La prima oră prefectul judeţului a participat la festivitatea organizată de conducerea Colegiului Naţional AT Laurian, momente ce au inclus ridicarea drapelului, intonarea imnului, dar şi sunatul clopoţelului. Ca absolvent al Colegiului, Adrian Constantinescu a transmis mesajele sale cadrelor didactice, liceenilor şi părinţilor.

Nu va fi întotdeauna uşor, mai ales într-un edificiu educaţional care împlineşte 153 de ani de înalte performanţe. De aceea, aşteptările sunt mari, iar provocarea este cu atât mai interesantă şi mai frumoasă! Folosiţi-o pentru a acumula baza de informaţii la care veţi apela toata viaţa. Bucuraţi-vă în această perioadă de ceea ce vă oferă copilaria şi adolescenţa., este un crâmpei din cuvântul adresat de prefectul judeţului.

Cea de-a doua unitate vizitată la început de an şcolar a fost cea din satul Roşiori, comuna Răchiţi. Deoarece şcoala comunală este în şantier, elevii din centrul comunei sunt nevoiţi să facă naveta la Roşiori, sau chiar la şcoli generale din municipiul Botoşani.

Gratie organizării noii directoare copiii au putut începe anul şcolar, dar învaţă în două schimburi şi le lipseşte şi învăţătoarea pentru clasa a III-a.

Sunt convins că veţi avea sprijinul domnului primar, astfel încât problemele cu care vă confruntaţi să se rezolve cât de repede. Vom face demersuri pentru urgentarea lucrărilor de modernizare ale şcolii din Răchiţi, astfel încât copiii să se reîntoarcă în clasele lori., a declarat Adrian Constantinescu.

La Seminarul Teologic Liceal Ortodox Sf. Gheorghe prefectul a fost plăcut impresionat de corul unităţii de învăţământ care, ca de fiecare dată, s-a remarcat graţie vocilor tinere ce se formează pentru sfintele slujbe.

Vă urez ca în anul şcolar care începe astăzi să vă depăşiţi performanţele de până acum. Vă provoc să arătaţi în iunie 2013 că puteţi fi mai pregătiţi şi mai prezenţi în viaţa botoşănenilor. Mult succes şi Dumnezeu să vă îndrume în toate cele pe care le va aduce noul an şcolar!, a fost urarea adresată de prefectul Adrian Constantinescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
18

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
962

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
196

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...