Precizări ale Sindicatului Europol cu privire la „noua uniformă” a polițiștilor: „Materialele folosite nu corespund cu cele prezentate”

Reprezentanții Sindicatului Europol au început să primească din ce în ce mai multe fotografii cu „noua uniformă” a polițiștilor, care s-a degradat la nici măcar o lună de la utilizare. Aceștia au semnalat de un an de zile problemele în privința noii uniforme, de când acest lucru era doar un proiect pus pe hârtie.

Potrivit unei postări a Sindicatului, materialele folosite nu ar corespunde cu cele prezentate, iar oamenii legii semnalează deja situații în care pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripțiile cu „Poliția” s-au dezlipit.

„De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privința noii uniforme pe care Poliția Română vrea să o achiziționeze. De la licitații anulate și până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenții școlilor de agenți de poliție au primit în 2022 noua uniformă”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

Aceștia au mai precizat faptul că nici după 20 de ani instituția în numele căreia se sacrifică zi de zi nu este capabilă să asigure că zecile de milioane de lei destinate acestei uniforme sunt cheltuite legal și eficient.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cazuri de rujeolă la Botoșani, patru copii de până la 4 ani au ajuns la spital (video)

astăzi, 15:15
200

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a precizat într-o conferință de presă că s-au înregistrat și la Botoșani cazuri d...

Măsuri dure față de medicul și asistenta care erau de gardă în noaptea decesului Alexandrei Ivanov (video)

astăzi, 12:44
2102

Asistenta aflată de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov se stingea pe patul Maternității s-a ales cu diminuarea salariului cu 10% pe o perioadă de trei luni de zile. De la de...

Hram cu zeci de enoriași în biserica zidită din piatră pe locul unui lăcaș din lemn (foto)

Miercuri, 6 Decembrie 2023
525

Zeci de credincioși s-au adunat, miercuri dimineață, la Biserica „Sfântul Nicolae” din municipiul Botoșani, pentru a-l cinsti pe „făcătorul de minuni” și a î...