Precizări ale Sindicatului Europol cu privire la „noua uniformă” a polițiștilor: „Materialele folosite nu corespund cu cele prezentate”

Precizări ale Sindicatului Europol cu privire la „noua uniformă” a polițiștilor: „Materialele folosite nu corespund cu cele prezentate”

Reprezentanții Sindicatului Europol au început să primească din ce în ce mai multe fotografii cu „noua uniformă” a polițiștilor, care s-a degradat la nici măcar o lună de la utilizare. Aceștia au semnalat de un an de zile problemele în privința noii uniforme, de când acest lucru era doar un proiect pus pe hârtie.

Potrivit unei postări a Sindicatului, materialele folosite nu ar corespunde cu cele prezentate, iar oamenii legii semnalează deja situații în care pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat la contactul cu dotările de pe centură, iar inscripțiile cu „Poliția” s-au dezlipit.

„De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privința noii uniforme pe care Poliția Română vrea să o achiziționeze. De la licitații anulate și până la caiete de sarcini întocmite necorespunzător, temerea noastră s-a materializat când absolvenții școlilor de agenți de poliție au primit în 2022 noua uniformă”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

Aceștia au mai precizat faptul că nici după 20 de ani instituția în numele căreia se sacrifică zi de zi nu este capabilă să asigure că zecile de milioane de lei destinate acestei uniforme sunt cheltuite legal și eficient.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școala Gimnazială nr. 12 din Botoșani și-a deschis porțile pentru viitorii preșcolari, însoțiți de părinți și bunici

astăzi, 14:55
67

Sâmbătă, 01.04.2023, Școala Gimnazială Nr. 12 din Botoșani și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag pe micii preșcolari, părinți și bunici.Ziua Porților Des...

Zeci de intervenții ale polițiștilor, soldate cu amenzi de mii de lei

astăzi, 14:47
28

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 42 de evenimente, dintre care 35 au fost semnalate prin apel 112.În urma intervențiilor și a activităților specifi...

Tânăr cu o alcoolemie de 1,39 în aerul expirat, tras pe dreapta de polițiștii din Dorohoi

astăzi, 14:45
127

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, au oprit pentru control, pe strada Eternității, comuna Șendriceni, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din aceeași loca...