Poveştile de Crăciun ale botoşănenilor, poveşti de încălzit inima- VIDEO

Povestea Crăciunului este povestea fiecăruia dintre noi pentru că noi toţi contribuim la ceea ce generic numim "miracolul Crăciunului". De la semnificaţia religioasă a sărbătorii, fiecare adaugă propria-i semnificaţie, iar astfel Crăciunul devine sărbătoarea sufletelor, a bucuriei, a şansei pe care fiecare dintre noi o primim.

Poveştile de Crăciun ale botoşănenilor, poveşti de încălzit inima- VIDEO

   Ştiri.Botoşani.Ro

Poveşti frumoase, numai bune de încălzit inima, găsim în locul în care minunile se întâmplă în fiecare zi, minunea sosirii pe această lume. O poveste minunată spune, pentru cititorii Ştiri.Botoşani.Ro, medicul Gina Puflea, specialist în obstetrică- ginecologie, coordonatorul Secţiei de Obstetrică- Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Este povestea unei minuni: o mămică pe care o aşteptau acasă doi copii a purtat o sarcină cu risc mare şi a ajuns la Maternitate în ultimul moment în care medicii mai puteau interveni cu succes. O intervenţie grea pentru mămică, o intervenţie grea pentru echipa medicală. Dar miracolul s-a produs iar micuţa care a venit pe lume se recuperează încetişor.
 

 

 

Spune-ne opinia ta