POVESTI DE BUZUNAR SI PINOCCHIO RAMANE LA SCOALA?, duminica, la Teatrul Vasilache Botosani

POVESTI DE BUZUNAR SI PINOCCHIO RAMANE LA SCOALA?, duminica, la Teatrul Vasilache Botosani
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache va invita duminica, 12 aprilie 2009, la ora 11.00, dar si la ora 12.30 pentru a viziona spectacolul "Povestiri de buzunar".

 "Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din Lumea celor care nu cuvanta, a lui Emil Garleanu. Voi, parinti, prea ocupati, prea stresati de problemele vietii, nu aveti timp sa mai si observati cu atentie ce se intampla in lumea necuvantatoare ce ne inconjoara, asa ca, insotiti-i pe cei mici sa vada povestirile de buzunar", este si invitatia regizorului Valentin Dobrescu. Scenografia este semnata de Mihai Pastramagiu, aranjamentul muzical ii apartine lui Constantin Panaite.  "Domnul Poveste", interpretat de actorul Valentin Ligi, scoate din buzunare povesti pentru a le spune spectatorilor… dar nu va reusi fara cele trei ajutoare: actritele Mihaela Nistorica, Ibica Leonte  si Anca Stefan.
 
 "Pinocchio ramane la scoala?"… iata o intrebare la care publicul spectator urmeaza sa-i gaseasca raspunsul. Daca doriti sa aflati raspunsul, va invitam sa fiti prezenti, incepand cu ora 17.00 in sala Teatrului Vasilache.
Intr-o clasa de elevi, in timpul orelor de curs, politia comunitara ii aduce pe Pinocchio si "amicii sai" Vulpescu Gabriel (zis Marfa) si Motanescu Daniel (zis Kics) pentru a li se efectua un test de cultura generala.
In fata clasei (publicul spectator), invatatorul va evalua, impreuna cu acestia, cunostintele micilor vagabonzi. Ce se intampla cu cei trei "prieteni" pe parcursul orelor si consecintele evaluarii acestora, este, de fapt, povestea din spectacolul nostru. Un spectacol interactiv, educativ, plin de umor si surprize ce poate fi un instrument didactic pentru invatatori si elevi. Regia este semnata de Marius Rogojinschi, scenografia: Marius Rogojinschi si Mihai Pastramagiu. Consultant didactic: inv. Elena Ailenei. Mihaela Nistorica (Pinocchio Papusa si Vulpoiul Marfa), Ibica Leonte (Motanul Kiks), Marius Rusu (Invatatorul), Tudor Rotaru (Politistul) si Ramona Hriscu (Pinocchio) sunt actorii care vor incanta spectatorii.
Spectacolul a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun spectacol educativ la Festivalul International al Teatrelor de Papusi Guguta - editia a V-a Chisinau - Republica Moldova (17 – 21 aprilie 2007).
 
Rezervari la telefon  0756084651/0231.514353
si la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Pretul unui bilet de intrare este  5 lei
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
4

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
36

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
20

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...