Povestea tinerei care a căzut în gol de la etajul II!

Fata în vârstă de 27 de ani, care a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Unitatea de Primire Urgențe, după ce a căzut în gol de la etajul II, are o poveste de viață tristă.

Ea provine din sistemul de protecție a copilului, iar anul trecut a mai fost de două ori în atenția cadrelor medicale după ce a avut o tentativă de suicid, dar și unele tulburări de comportament.

Tânăra are o fetiță de doi ani și împreună cu aceasta a fost internată, în 2014, în centrul maternal unde au beneficiat de îngrijiri. Copila se află acum în grija unui asistent maternal.

Mama acesteia este internată în Spitalul Județean Mavromati, după ce a fost diagnosticată cu traumatism cranian și traumatism cervical în urma căzăturii de la înălțime.

În noaptea de miercuri spre joi, ajunsă în apartamentul unui tânăr pe care îl cunoaște, fata a suferit o criză de nervi când acesta i-a propus să întrețină relații sexuale și s-a aruncat de la etajul II, ajungând pe extinderea unui balcon de la parter. Pompierii și cadrele medicale au găsit-o în stare de șoc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

astăzi, 19:45

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...