Povestea emoţionantă din spatele acestei fotografii

Povestea emoţionantă din spatele acestei fotografii
O fotografie în care doi câini dorm "îmbrăţişaţi" a fost redistribuită, zilele acestea, de aproape 70.000 de ori de utilizatorii Facebook şi a primit peste 32.000 de Like-uri, datorită poveştii pe care o ilustrează.

Cei doi patrupezi, aflaţi într-un adăpost pentru animele fără stăpân, sunt fraţi şi, încă de când au fost găsiţi pe stradă, sunt nedespărţiţi. Asta pentru că Jermaine este ghid pentru Jeffrey, care este orb, scrie Daily Mail, citat de gandul.info.

"Întotdeauna sunt împreună", a povestit Ray Little, directorul centrului Operation Ava. "Jeffrey este întotdeauna atent să păstreze contactul cu Jermanine, mai ales atunci când se află într-un loc necunoscut. Imediat ce acesta din urmă se obişnuieşte cu spaţiul respectiv, devine şi el puţin mai independent. Dar este uimitor cum încearcă să menţină tot timpul contactul unul cu celălalt", a adăugat acesta.

Chiar dacă fotografiile celor doi câini au circulat intens pe Internet, ei încă aşteaptă să fie adoptaţi. Totuşi, Ray Little speră în continuare că cineva va dori la un moment dat să-i ia acasă pe Jeffrey şi Jermaine.

"Este bine ca aceia care intenţionează să adopte un câine să vină să-l cunoască. Până acum am primit doar două cereri în acest sens, dar încă aşteptăm", a spus acesta, precizând că, în ciuda problemei de vedere, ambii câini sunt perfect sănătoşi şi foarte jucăuşi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
101

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
432

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...