Povestea de dragoste dintre o prezentatoare TV din SUA si un botosanean

Povestea de dragoste dintre o prezentatoare TV din SUA si un botosanean
In urma cu 13 ani, in 2002, prezentatoarea TV Elizabeth Alex se afla in Botosani, impreuna cu Medical Missions Foundation, lucrand la un reportaj pentru KSHB, un post TV din Kansas City, SUA.

In timp ce lua interviuri la localnicii din Botosani, Elizabeth era ajutata de Alex Drascanu, un translator local. Iata care au fost, atunci, primele lor impresii:

Elizabeth: "Alex avea un simt al umorului deosebit si un talent anume pentru a-si face noi prieteni".

Alex: "Elizabeth era foarte… cu picioarele pe pamant. Era foarte pasionata de munca sa".
Dupa ce a venit si a doua oara in Botosani, Elizabeth si sotul sau au decis sa adopte un orfan din Romania. Insa, la sfarsitul anului 2003, sotul ei este diagnosticat cu cancer. In mod tragic, se stinge 6 luni mai tarziu.
Si, desi Romania restrictioneaza procedura referitoare la adoptiile de copii, Elizabeth ramane implicata in actiunile referitoare la orfelinat. Dupa ce se intoarce in 2004, prietenia sa cu Alex continua. Cunoscand drama prin care tocmai trecuse, atat el cat si rudele sale o invita pe jurnalista la cina, pentru a-i arata sustinere.

In 2005, Elizabeth planuia sa se intoarca din nou in Romania, insa planul sau este dejucat de uraganul Katrina si pleaca in New Orleans, pentru a acoperi evenimentul. Iar cand Alex isi da seama ca ea nu mai vine… simte ca ii lipseste ceva. Astfel ca o suna si ii spune: "Mi-e dor de tine".

Un an mai tarziu, ea reuseste sa duca la bun sfarsit calatoria romaneasca pe care o planuise. Iar in ultima seara a sederii sale in Botosani, Alex ii spune: "Elizabeth, intotdeauna te-am iubit si ma intreb daca nu cumva ma iubesti si tu pe mine".

Elizabeth este luata prin surprindere, insa decide sa se gandeasca serios la aceasta relatie. In scurt timp, Alex face si el o vizita in Kansas City, iar dupa 2 ani relatia lor devine tot mai stransa. In martie 2008, Alex o cere in casatorie, iar in luna iunie are loc si fericitul eveniment, in Kansas City.

Activitatile lor comune favorite: le place sa se plimbe pe langa lac, sa se uite la fotbal si sa petreaca timpul cu prietenii.

Cariere
Conform Kansas City Star, Alex a obtinut un master in psihologie in Romania, iar acum studiaza pentru obtinerea unei diplome in asistenta sociala. Elizabeth munceste in prezent la Unbound, o organizatie umanitara internationala, care ajuta oamenii foarte saraci. Impreuna, acest cuplu se ocupa de strangerea de fonduri si de administrarea unui orfelinat din Romania.

Familie

Ei traiesc acum in Kansas City impreuna cu fiica lui Elizabeth. De asemenea, ei ii considera pe copiii din orfelinat ca facand parte din familia lor.

Calitatile pe care le apreciaza unul la celalalt

Elizabeth: "Alex este un prieten loial si un partener. Este haios si imi hraneste spiritul. Mi-a dat o noua viata".

Alex: "Elizabeth este un prieten foarte bun. Este rabdatoare si ma sprijina cu adevarat in tot ce fac. Are o inima foarte mare si depune toate eforturile ca sa ajute oamenii".

Sursa: stirileprotv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
41

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
122

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1275

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....