Posturi scoase la concurs de DGASPC! Vezi ce se cauta

Posturi scoase la concurs de DGASPC! Vezi ce se cauta
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani a scos la concurs mai multe posturi atat in cadrul institutiei, cat si la nivelul centrelor.

A fost scos la concurs postul de sef centru la Centrul de zi pentru copii cu nevoi special “Sansa mea" Botosani si la Centrul de ingrijire si asistenta Leorda.

Pe data de 29 octombrie va avea loc proba scrisa, iar pe 31 octombrie este programat interviul. Dosarele de inscriere se depun la sediul DGASPC pana pe data de 27 septembrie.

Un alt post scos la concurs este cel de inspector de specialitate debutant, in cadrul Serviciului financiar-contabil.

Dosarele de inscriere se depun pana pe data de 28 septembrie, concursul fiind programat pe 30 octombrie, proba scrisa si interviul, pe 1 noiembrie.

DGASPC mai cauta si kinetoterapeut, asistenti medicali, instructor de educatie, dar si inspector PSI.

Vezi AICI detalii despre concursuri si conditiile care trebuie indeplinite de candidati!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
65

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
172

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
125

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...