Posturi de medici, scoase la concurs pentru Cabinetele Medicale de Unitate ale IJJ și ale Poliției de Frontieră

Posturi de medici, scoase la concurs pentru Cabinetele Medicale de Unitate ale IJJ și ale Poliției de Frontieră

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu din Ploiești, subordonat Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de medic specialist, specialitatea medicină de familie, prin încadrare directă ca ofițer de poliție, din care 2 posturi în cadrul Centrului Medical Județean din Botoșani - Cabinete Medicale de Unitate (Jandarmi și Poliție de Frontieră).

Posturile de medic specialist sunt prevăzute cu gradul profesional maxim de comisar de poliție. Pentru înscrierea la concurs, candidații vor transmite dosarele de recrutare - exclusiv în format electronic - la adresa de e-mail a Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploieşti - resurse.cmdta.ph@mai.gov.ro, până la data de 22.08.2022, ora 14:00 și vor cuprinde documentele prevăzute de art. 59 alin.(1) din Anexa nr.3 la Ordinul ministrului afacerilor interne nr.140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare.

Toate informațiile necesare celor interesați pot fi aflate următorul link:

https://dm.mai.gov.ro/ploiesti/blog/2022/06/27/anunt-concurs-4-posturi-de-medic-specialist-ofiter-de-politie-specialitatea-medicina-de-familie-27-06-2022/.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
743

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
280

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
911

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...