Postasii, vinovati de numarul mare de taloane nedistribuite!

Postasii, vinovati de numarul mare de taloane nedistribuite!
Angajatii ASP se lovesc de tot felul de situatii ciudate la redistribuirea taloanelor pentru Marea Analiza. Cele mai multe inscrisuri de pe plicurile returnate catre Autoritatea de Sanatate Publica sunt de genul lipsa de la domiciliu, desi destinatarul are doar cativa anisori.

Reprezentantii ASP spun ca, in mare parte, de numarul foarte mare de taloane nedistribuite se fac vinovati postasii, care nu si-ar fi facut treaba cu seriozitate. Din aceasta cauza, angajatii ASP sunt nevoiti sa plece acum din usa in usa, pentru ca programul de evaluare a starii de sanatate mai este functional doar pana la finele acestui an.

La nivelul judetului, 33.000 de plicuri au ramas nedistribuite, aproape 15.000 fiind din municipiul Botosani.

De partea cealalta, peste 1.000 de botosaneni sunt ignorati de autoritati. Sunt oameni, peste 1000, care vor sa participe la Marea Analiza, dar nu au primit taloanele. Iar fara taloane nu ii primeste nimeni in laboratoare.

De la Bucuresti nu au mai trimis absolut niciun detaliu despre ce trebuie facut in legatura cu acei oameni. "Asta e cel mai bizar. Cei care chiar doresc sa ia parte la Marea Analiza nu pot, pentru ca Ministerul a uitat de ei complet. In schimb, sunt cautati cei din strainatate", a precizat un reprezentant al CAS Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
125

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
30

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
228

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...