Post de Politie in Parcul Tineretului!

Post de Politie in Parcul Tineretului!

Insp. pr. DANIELA DAREA

Incepand de saptamana viitoare, cetatenii din Parcul Tineretului vor beneficia de un plus de siguranta, din moment ce vor avea, in mijlocul cartierului, un post fix de Politie, unde in permananta va fi gasit un om al legii pentru a putea interveni la orice solicitare.

Acest post va functiona intr-un modul unde vor fi instalate toate cele necesare pentru a fi inregistrate toate solicitarile si plangerilor botosanenilor din acel cartier, fiind vorba despre un plan de masuri comun al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani si al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani.

"Infiintarea acestui post in Parcul Tineretului are drept scop asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica in conditii de normalitate, venirea in intampinarea cetatenilor, deci optimizarea serviciului politienesc, intrucat acolo va fi aproape in permanenta un politist de proximitate, cu exceptia momentelor din zi cand isi face munca de teren. In principiu, este o apropiere si o mai buna relationare cu comunitatea. Speram sa fie functional de saptamana viitoare. Au fost in ultima perioada mai multe plangeri ale cetatenilor din Parcul Tineretului vizavi de tulburarea ordinii publice, este intr-adevar o zona cu probleme dar nu sunt infractiuni grave cu un grad mare de violenta", a declarat pentru Stiri.Botosani insp.pr. Daniela Darea, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

La acel Post de Politie, pe langa afisarea numerelor de telefon ale politistilor de proximitate pentru a fi gasiti cat mai usor cand sunt pe teren, va exista si o cutie postala pentru eventualele sesizari, unde cetatenii isi pot lasa plangerile, intrucat, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ, s-a dorit si eliminarea disconfortului creat de  distanta cartierului Parcul Tineretului fata de Inspectoratul Judetean de Politie.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
156

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
207

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
404

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...