Portofelul unui student, gasit si predat proprietarului de o angajata a IJJ Botosani!

Portofelul unui student, gasit si predat proprietarului de o angajata a IJJ Botosani!
Luni, în jurul orei 20.30, M. Gabriela, angajată a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, se îndrepta spre domiciliu, când în apropiere de Biserica "Sfântul Ilie" din municipiu a observat pe trotuar un portofel.

M. Gabriela l-a ridicat şi, uitându-se în el, a constatat că acesta conţine suma de 150 lei, mai multe carduri, diverse documente, precum şi o carte de identitate pe numele unui tânăr, H. Liviu, având domiciliul în Botoşani.

"Cu toate că nu mai era nimeni în zonă, M. Gabriela a stat pe loc 10-15 minute, în speranţa că cel care şi-a pierdut portofelul se va întoarce în zonă. Între timp, M. Gabriela a sunat la dispeceratul inspectoratului informând de cele întâmplate, dispecerul comunicându-i că imediat în zonă va ajunge un echipaj de jandarmi", se precizeaza intr-un comunicat al IJJ Botoşani.

Împreună cu jandarmii ajunşi la faţa locului, M. Gabriela s-a deplasat apoi la adresa tânărului care-şi pierdu-se portofelul, acesta fiind în primă fază mirat de prezenţa jandarmilor, dar apoi extrem de bucuros când i s-a înapoiat portofelul cu bani şi acte.

"H. Lucian a mulţumit atât colegei noastre cât şi jandarmilor, acesta afirmând că, fiind student, pierderea banilor şi a celorlalte acte i-ar fi cauzat o mulţime de probleme", a mentionat Mr. Cristian Niţuleac, ofiţer relaţii publice in cadrul IJJ Botosani. 
                                

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
206

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
200

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
288

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...