1 IUNIE: E.ON Gaz Distribuţie sistează temporar alimentarea cu gaze naturale pe 18 străzi din Dorohoi!

1 IUNIE: E.ON Gaz Distribuţie sistează temporar alimentarea cu gaze naturale pe 18 străzi din Dorohoi!
Pentru efectuarea unor lucrări specifice la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie va sista alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de mâine, 1 iunie, începând cu ora 10.00, pe următoarele străzi din cartierul Plevna, din municipiul Dorohoi:

Aleea Primăverii, Aleea Mărului, Duzilor, Orizont, Aleea Ghiocelului, Aleea Narciselor, Calea Plevnei, Aleea Păcii, Aleea Criva, Aleea Iasomiei, Aleea Vişinului, Dumbrava Roşie, Vulturului, Luceafărului, Oborul Nou, Cronicar Neculce, Porumbelului şi Zimbrului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, începând cel mai probabil în jurul orei 15.00, se arată în comunicatul E.ON Gaz Distribuţie, remis redacţiei.

"Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute", transmit reprezentanţii E.ON Gaz.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)
sau
0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere, specifică Departamentul Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
69

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
856

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...