Portariuc: "Toți tinerii care vor recita Luceafărul vor primi o tabletă"

Portariuc: "Toți tinerii care vor recita Luceafărul vor primi o tabletă"
Primarul Ovidiu Portariuc s-a hotărât să ofere câte o tabletă tuturor tinerilor, până în 18 ani, care vor ști să recite cele 98 de strofe din Luceafărul.

Deși inițial edilul șef al municipiului a anunțat că va oferi doar o tabeltă de ultimă generație, el spune că a găsit sponsori și va oferi un astfel de premiu tuturor tinerilor din Botoșani care vor ști să recite toate strofele din Luceafărul.

Tinerii vor recita Luceafărul în faţa unui juriu format dintr-un actor de la Teatrul Mihai Eminescu şi un profesor de limba și literatura română.

"Îmi menţin promisiunea făcută şi extind concursul la toţi tinerii, sub 18 ani, care reuşesc să recite. Vor fi doua zile de evaluari după care juriul va decide", a afirmat Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
66

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
189

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...