Portariuc: "Îl rog pe noul primar să își pregătească echipa care va gestiona Parcul Cornișa. Parcul va fi terminat la 30 iunie"

Portariuc: "Îl rog pe noul primar să își pregătească echipa care va gestiona Parcul Cornișa. Parcul va fi terminat la 30 iunie"
Primarul Ovidiu Portariuc, care de săptămâna viitoare va părăsi instituția pe care a condus-o timp de patru ani, dă asigurări că lucrările la Parcul de agrement Cornișa sunt aproape finalizate, iar luna iulie rămâne termenul avansat în repetate rânduri de Executiv pentru deschiderea acestui obiectiv.

Portariuc îl sfătuiește pe noul primar, Cătălin Flutur, ca imediat după ce va prelua conducerea Primăriei să dea drumul la angajări și să își facă echipa care se va ocupa de parcul de agrement.

“Parcul Cornișa va fi terminat așa cum a fost stabilit inițial, la 30 iunie. Eu cred că dacă noi am reușit în trei ani să construim acest obiectiv de la zero domnia sa va reuși într-o lună de zile să angajeze personalul pentru parc. Nu există absolut niciun motiv pentru care Parcul Cornișa să nu poată fi deschis în acest an în luna iulie, așa cum a fost prevăzut. Ca atare, îl rog să își pregătească deja echipa cu care își propune să gestioneze acest parc și în luna iulie să fie deschis, așa cum așteaptă toți botoșănenii, iar orice altă scuză sau orice alt motiv inventat nu poate fi decât strict din rațiuni politice", a precizat Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone, după meciul pierdut la Galați: „Dumnezeu ne-a mai dat o șansă!”

astăzi, 08:22
7

Cu o victorie la Galați, FC Botoșani s-ar fi salvat direct de la retrogradare. Nu s-a întâmplat, echipa lui Bogdan Andone a fost răpusă de Oțelul și va disputa o „dublă”...

Magistrații i-au micșorat pedeapsa unui botoșănean care și-a batjocorit fosta soție!

astăzi, 07:52
68

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Ioan P. împotriva sentinței penale prin care Judecătoria Botoșani l-a condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru săvâr...

Elevi din întreaga țară se vor întrece la Concursul Interjudețean de Matematică „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani

astăzi, 07:31
56

Competiția se adresează elevilor din clasele III-XI și va avea loc la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Evenimentul este organizat de Filiala Botoșani a Societății de Științe Matema...