Portariuc, luat la intrebari in legatura cu locuintele promise!

Portariuc, luat la intrebari in legatura cu locuintele promise!
Consilierul local al PDL, Marius Buliga, i-a cerut socoteala primarului Ovidiu Portariuc, in sedinta de Consiliu Local de joi, in ceea ce priveste stadiul contructiei locuintelor pe care edilul-sef le-a promis in campania electorala.

Democrat-liberalul a cerut informatii si in ceea ce priveste terenurile Armatei, pe care ar trebui sa se contruiasca aceste locuinte.

"Domnule primar, as vrea sa va intreb care este situatia locuintelor in momentul acesta in municipiul Botosani? Ce stiti de terenul de la Armata, il mai avem, nu il mai avem, mai ridicam ceva? Vine o noua iarna peste locuitorii municipiului Botosani si la ora actuala sunt peste 1.000 de cetateni inca pe lista de asteptare pentru a primi o locuinta. Va rog, domnul primar, sa imi dati un raspuns", a spus Marius Buliga.

“Situatia locuintelor o discutam in fiecare sedinta. Documentatia a plecat de la Ministerul Apararii sub forma de proiect pentru sedinta de Guvern din luna noiembrie. S-ar putea ca in noiembrie sa avem legiferat acest transfer, a fost raspunsul primarului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
49

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
98

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
954

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...