Portariuc, lăsat fără o parte din banii propuşi la rectificarea bugetară! Vezi unde au fost redirecţionaţi!

Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Ovidiu Portariuc privind rectificarea bugetului local al municipiului Botoşani, cu suma de 1,25 milioane de lei, a fost respins de consilierii locali, după ce Florin Ghiorghiţă a depus un amendament cu mai multe puncte, amendament care a fost de altfel votat.

Ghiorghiţă a propus realocarea sumei de 20.000 de lei pentru Liceul Dimitrie Negreanu, pentru reabilitarea terenului de sport, iar pe lucrări de întreţinere, 15.000 de lei să fie alocaţi Şcolii nr.8, 10.000 la Şcoala nr. 10 pentru Grădiniţa 18, 56.000 pentru asfaltare alei Şcoala nr. 17, iar 33.000 pentru Monumentul 1907, în total fiind vorba de 134.000 de lei.

Alesul municipal a indicat şi poziţiile de unde să fie luaţi aceşţi bani, respectiv 50.000 de la Summer Fest, 64.000 apă pluvială, şi alţi 20.000 amenajare spaţii primărie.

Totodată s-a dispus realocarea sumei de 210.000 de lei de la reparații capitale Sala Polivalentă către investiții la inelul de incendiu de la Stadionul Municipal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Alături de domnul Dănăilă, deja simt că suntem mai aproape de obiectivul nostru!”

astăzi, 17:15

„Pentru că m-a inspirat mult de-a lungul timpului, i-am propus să se alăture echipei mele, în calitate de consilier onorific, și să contribuie, cu la fel de multă dedicare ca și p&a...

Un tren din Suceava a plecat singur din gară, după ce personalul CFR a uitat să tragă frâna de mână!

astăzi, 15:47

Incident feroviar bizar în Gara Burdujeni din municipiul Suceava. Luni, la primele ore ale zilei, vagoanele unui tren au început să se deplaseze prin stație, asta deși niciunul dintre a...

93 de ani de la moartea botoșăneanului care a revoluţionat ingineria, învăţământul tehnic şi domeniul construcţiilor de poduri!

astăzi, 15:00

A construit șosele transcarpatice, realizate după Marea Unire cu Transilvania. A construit 650 km de căi ferate după idei proprii. A realizat o stație de captare a apei subterane unică în ...